Elementaali-iltama: Tuliheinävalvojaiset [FIN] ~ [ENG]

Aika: Lauantai 29.9.2007, klo. 20.00 - 01.00
Paikka: Villa Pukkila, Paattikuja 4, Hietasaari, Oulu

Muutamia kuvia Tuliheinävalvojaisista (27. Marraskuuta, 2007)

Syksyn ollessa korkeimmassa, tummimmassa loistossaan, Aural Holograms (Arktau Eos, Halo Manash, Tiermes) kokoontuu yhteen esiintyäkseen Elementaali-iltamien Tuliheinävalvojaisissa.

Luvassa on kokonaisvaltainen akustisen musiikin siivittämä teos, jonka kautta iltaan osallistujoille - niin esiintyjille kuin myös yleisöllekkin - pyritään tarjoamaan voimakas, niin näkyvien kuin näkymättömien maa[ilmojen] heijastuksista syntyvä, aika- ja tilakokemus.

Iltamat pyrkii rikkomaan tavanomaisten klubitapahtumien normeja muun muassa siten, että esiintyjillä ei ole ennaltamäärättyä soittotilaa - näin ollen esiintyjät toimivat joskus näkyvillä ja ajoittain Pukkilan varjoissa. Loppujen lopuksi, tärkeimpänä pyrkimyksenä on antaa muoto ja kieli kulloiselle Tuliheinävirtaukselle.

Yleisöllä on mahdollisuus valita seisoma-, istuma- tai makuupaikkansa vuonna 1892 rakennetun Villa Pukkilan päärakennuksen alakerrasta tai ulkoa nuotiotulen ääreltä.

Alkuillasta on luvassa uutta äänitettyä musiikkia tapahtumaan osallistuvilta esiintyjiltä.

Tuliheinävalvojaiset on kutsuvierastilaisuus - Teidät on kutsuttu. (Katso lisää ilmoittautumisesta tekstin lopusta). Villa Pukkilassa ei ole alkoholitarjoilua, joten osallistujia pyydetään ottamaan mukaan omat eväänsä.

Liput 5 euroa (Hintaan sisältyy painettu käsiohjelma iltamien kulusta).

Tervetuloa!

Paikalla on myös Aural Hypnoxin levynmyyntipöytä, kannattaa varata muutama euro mukaan edullisia hankintoja varten.

Iltamiin ilmoittautuminen: Villa Pukkilan päärakennuksen rajoitetun tilan vuoksi pyydämme Teitä ilmoittamaan ennakkoon tulonne, 27. syyskuuta mennessä, sähköpostilla osoitteeseen: auralhypnox [at] helixes [dot] org

***


Arktau Eos

***


Halo Manash

***


Tiermes

***